Συγχαρητήρια στον «Α.Σ Βασιλιάς Θήρας» (Κ-Team) και στους αθλητές του για τις επιτυχίες στο Κύπελλο Ελλάδας
08/12/2023


Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν από καρδιάς τόσο τον Εθνικό μας προπονητή κ. Καραμολέγκο Αρτέμη, όσο και τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες που σημείωσαν στο Κύπελλο Ελλάδας Μουάιτάι που πραγματοποιήθηκε 2-3 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

Τον τίτλο της κυπελλούχου Ελλάδος κατέκτησε η Αριάδνη Αντρέι, της οποίας μάλιστα της απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο και την επιτροπή προπονητών το βραβείο «ανερχόμενο αστέρι στο Muay Thai».

Επίσης, την πρώτη θέση κατέκτησε η Ηρώ Μίρτο, ενώ το δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Λιγνός Άγγελος, ο Τράτσκας Λάζαρος, η Δεναξά Αικατερίνη και ο Γεώργιος Χάλαρης, ο οποίος αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί για την Αττάλεια της Τουρκίας προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μουάιτάι Ενηλίκων 2023 που θα διεξαχθεί 8-15 Δεκεμβρίου.

Μας κάνετε περήφανους κάθε φορά με την παρουσία σας στις μεγάλες διοργανώσεις εντός κι εκτός συνόρων και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανάλογη συνέχεια στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...