«Αναβάλλεται η σημερινή παράσταση χορού – Πλούσιο το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού το Σ/Κ»
08/12/2023


Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σας ενημερώνει πως η σημερινή παράσταση της σχολής χορού της «Ανδριάνας Μηνδρινού» μεταφέρεται, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Stage του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Μάλιστα εκτός από την χορευτική παράσταση της Κυριακής, το σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου είναι γεμάτο από… ξωτικόδράσεις!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 12:00 τα ξωτικά μαζί με μικρούς και μεγάλους θα επιδοθούν σ’ ένα κυνήγι θησαυρού, επιχειρώντας να βρουν τον χαμένο σάκο του Άη Βασίλη και να σώσουν τα Χριστούγεννα, ενώ στις 18:00 θα μπουν στο εργαστήρι τους για να φτιάξουν ξύλινα καδράκια και ημερολόγια.

Την Κυριακή, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο bazaar από τον παιδικό σταθμό «Kid’s Parking» και πριν χορέψουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολής χορού, το κέφι θα ανάψει από τις 16:00 με ένα πάρτυ που θα στήσουν τα ξωτικά του «χωριού» μας.

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» λειτουργεί τις καθημερινές 16:00 – 22:00 και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες 11:00 – 22:00 με ελεύθερη είσοδο, ενώ το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρίσκετε στο site μας, www.tapthiras.gr στην ενότητα «Εκδηλώσεις».

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε υπέροχα και να διασκεδάσουμε.

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ – e – Trikala Α.Ε – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου



ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

«Ο Ασπροδόντης» έρχεται στη Σαντορίνη

«Ο Ασπροδόντης» έρχεται στη Σαντορίνη

Ο Δήμος Θήρας θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων τέσσερις παιδικές θεατρικές παραστάσεις του αριστουργήματος του Τζακ...