Εκδηλώσεις

Loading Events

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

Συναυλία με τους “Roctapus και τους Walkman the band”

21 Ιουνίου, 2017 @ 20:00 - 22:30

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής σας προσκαλούν την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 20:00 στην παραλία του Καμαρίου (Καμάρα) για να παρακολουθήσετε τη συναυλία με τους Roctapus και τους Walkman the Band.

Επάνω στην άμμο κι ελάχιστα μέτρα μακριά από τη θάλασσα θα στηθεί ένα partyμε αγαπημένες μουσικές και μελωδίες από δύο μοναδικά συγκροτήματα, που ξέρουν πώς να μετατρέπουν κάθε συναυλία σε ένα αξέχαστο event.

Οι Roctapus είναι ένα τετραμελές σχήμα από τη Σαντορίνη με ήχους παραδοσιακούς, έντεχνους και διασκευασμένους σε ύφος ροκ, funk, jazz k ethnic,αποδίδοντας ένα νέο ηχόχρωμα πολλά υποσχόμενο. Την επιμέλεια της ενορχήστρωσης υπογράφουν οι Μανώλης Φύτρος, Γιάννης Συβρίδης, Γιάννης Κουέλης και Κυριάκος Φωτιάδης.

Οι Walkman the band είναι μια από τις καλύτερες coverband στην χώρα κι έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες εμφανίσεις σε γνωστά stages και clubs της Αθήνας και όχι μόνο. Με ασταμάτητη ροή, ενέργεια και πάθος στη σκηνή παίζουν Pop, Rock, Disco, Reggae, Latin, Rock n roll, δημιουργώντας ένα non-stop-mix με Ελληνικές και ξένες διασκευές κυρίως της δεκαετίας του ΄90.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Ημ/νια:
21 Ιουνίου, 2017
Ωρα:
20:00 - 22:30
Tags:

Τοποθεσία

Καμάρι
Σαντορίνη, Κυκλάδων 84700 Ελλάδα + Google Map