Εκδηλώσεις

Loading Events

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

“Μια τρελή – τρελή ΑΒ”

22 Αυγούστου, 2019 @ 20:30 - 22:00

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 στις 20:30 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου για να παρακολουθήσετε την παιδική εκπαιδευτική παράσταση με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο «μια τρελή – τρελή ΑΒ».

Ο Άνθρωπος-Ορχήστρα (Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος) ξεκινάει μια τρελή μουσική περιπέτεια αναζητώντας τα χαμένα γράμματα της Αλφαβήτας με τη βοήθεια των τρελών και απίθανων Αλφαβητούληδων, μιας καλλίφωνης τραγουδίστριας, μιας διάσημης ηθοποιού και ενός τρελο-μαέστρου.

Το θεατρικό έργο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα bestseller της παιδικής λογοτεχνίας!

Μια εκπληκτική διαδραστική παράσταση που συνδυάζει ζωντανή μουσική (βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, ακορντεόν, τρομπόνι, μπουζούκι, κρουστά), τραγούδι, χορό, θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο!
Ιδανικό για παιδιά από 3 μέχρι 8 ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Λεπτομέρειες

Ημ/νια:
22 Αυγούστου, 2019
Ωρα:
20:30 - 22:00
Tags:

Τοποθεσία

ΔΑΠΠΟΣ
Καρτεράδος
Σαντορίνη, 84700 Ελλάδα
+ Google Map
Τηλ:
2286024828