To Dappos Sunday League… στη σέντρα
05/11/2021

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για το εναρκτήριο λάκτισμα του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «Dappos Sunday League» που διοργανώνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Από τη 13:00 αυτής της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές των δεκατριών ομάδων του πρωταθλήματος θα ριχτούν στην… αρένα του γηπέδου στον Αγ. Γεώργιο με στόχο την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, μα πάνω απ’ όλα με διάθεση να ευχαριστηθούν κάθε ματς.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα καλή αρχή στην επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους, δίχως τραυματισμούς και ευελπιστούμε αυτή η χρονιά να κυλήσει δίχως απρόοπτα, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος της να ανακηρύξουμε τον πρωταθλητή του «Dappos Sunday League».

Για να μάθετε τις ώρες των παιχνιδιών του πρωταθλήματος, αλλά και όλων των αγώνων που διεξάγονται στα γήπεδά μας, μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε το site του Οργανισμού (www.tapthiras.gr) στην κατηγορία εκδηλώσεις.

1η Αγωνιστική

13:00 Α.Ο Βουρβούλος – Α.Ο Κοντοχωρίου
14:30 Διαγόρας Θήρας – Α.Ο Ακρωτηρίου
16:00 Αστέρας – 90’ GEN
17:30 Ατρόμητος F.C – Θύελλα
19:00 Βόθωνας – Falco F.C
20:30 Cobra Kai – SPD
Ρεπό: Αετός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...