4 Ιουλίου 2004 – Η μέρα που αγγίξαμε τον Όλυμπο
04/07/2022

Δεκαοκτώ χρόνια πέρασαν από την ημέρα που κάθε Έλληνας απ’ άκρη σ’ άκρη της υφηλίου βγήκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από την Εθνική μας Ομάδα.

Το έπος της Λισαβόνας αποτέλεσε και αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα πιο κομβικά σημεία για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας και φυσικά την μεγαλύτερη επιτυχία που έχει ποτέ σημειώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ήρωες του 2004 με… μαέστρο τον Ότο Ρεχάγκελ κατάφεραν να βάψουν την Ευρώπη στα γαλανόλευκα και να κερδίσουν για πάντα την ποδοσφαιρική τους αθανασία, ξεπερνώντας τα εμπόδια που τους έβαλαν στο γήπεδο η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ρωσία, η Γαλλία και η Τσεχία.

Σας ευχαριστούμε για όλες τις συγκινήσεις, τους πανηγυρισμούς, τα δάκρυα και τις χαρές που νοιώσαμε εκείνες τις ημέρες, βλέποντας την ιστορία να γράφεται μπροστά στα μάτια μας με τα πιο χρυσά γράμματα.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...