Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κοντά στο θέατρο
19/08/2022

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συνεχίζοντας την πολιτιστική του δράση, συνδιοργανώνει δύο υπέροχες θεατρικές παραστάσεις με την πολιτιστική ομάδα «Μύρο» και τον πολιτιστικό σύλλογο «Εστία Πύργου Καλλίστης και σας προσκαλεί όλους να τις παρακολουθήστε.

«Κάτι κουρασμένα παλικάρια»

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στις 20:30 στο γήπεδο Μεσαριάς η πολιτιστική ομάδα «Μύρο» του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου θα παρουσιάσει επί σκηνής το θεατρικό έργο «Κάτι κουρασμένα παλικάρια».

Είσοδος ελεύθερη

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ | Πολιτιστική Ομάδα «Μύρο»

«Ο Κρητικός (ύμνος εις τον έρωτα)»

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στις 21:00 στην Κεντρική Πλατεία Πύργου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάριος Ιορδάνου ανεβάζει το αριστουργηματικό έργο του εθνικού ποιητή της Ελλάδας, Διονύσιου Σολωμού. Πρόκειται για τη συγκλονιστική ιστορία αγάπης και αυτοθυσίας ενός Κρητικού πολέμαρχου και της αγαπημένης του που κατέκτησε κοινό και κριτικούς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μάριος Ιορδάνου δημιουργεί μία παράσταση που συνδυάζει θέατρο, ποίηση, χορό, μουσική και εικαστικές παρεμβάσεις. Το έργο «Ο Κρητικός» συναντά επί σκηνής και άλλα αριστουργήματα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας, όπως ο Ερωτόκριτος, η Οδύσσεια και ο Ματωμένος Γάμος.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Βαλεντίνο Βαλάσης

Σκηνοθεσία/ Μουσική Επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου

Θεατρική Διασκευή/ Χορογραφίες : Σοφία Καζαντζιάν

Σκηνογραφία/ Σχεδιασμός Κουστουμιών : Βαλεντίνο Βαλάσης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστίνα Παπαγιάννη

Σχεδιασμός Φωτισμών : Χριστόφορος Τσακιρόπουλος

Είσοδος ελεύθερη

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ | Πολιτιστικός Σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

«Ο Ασπροδόντης» έρχεται στη Σαντορίνη

«Ο Ασπροδόντης» έρχεται στη Σαντορίνη

Ο Δήμος Θήρας θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων τέσσερις παιδικές θεατρικές παραστάσεις του αριστουργήματος του Τζακ...