«Νομίκεια 2022» με άρωμα… Ευρώπης
07/10/2022

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου το διεθνές τουρνουά βόλεϊ «Νομίκεια 2022» που διοργανώνει ο Α.Ο Θήρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αφιερωμένο όπως κάθε φορά στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, το φετινό τουρνουά φιλοξενεί την νταμπλούχο Ουγγαρίας Βάσας Βουδαπέστης, την δευτεραθλήτρια Κύπρου Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και το Μαρκόπουλο.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αλαφούζος Βασίλης χαιρετίζει τα «Νομίκεια» τονίζοντας πως «Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με μεγάλη χαρά και περηφάνια καλωσορίζει αυτή τη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, η οποία αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις για τους φιλάθλους της Σαντορίνης. Προσκαλούμε κάθε φίλο του αθλητισμού να δώσει το παρών στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου και παράλληλα να χειροκροτήσει τις αθλήτριες και τις ομάδες που θα αγωνιστούν».

Να σημειωθεί ότι η είσοδος σε όλα τα παιχνίδια είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

17.30 Βάσας Βουδαπέστης (Ουγγαρία) – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος)

19.30 Α.Ο. Θήρας – Α.Ο Μαρκόπουλο

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

17.30 Α.Ο Μαρκόπουλο – Βάσας Βουδαπέστης (Ουγγαρία)

19.30 Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος)

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

16.30 Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος) – Α.Ο Μαρκόπουλο

18.30 Α.Ο. Θήρας – Βάσας Βουδαπέστης (Ουγγαρία)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...